Houtskeletbouw

Ongekende mogelijkheden

Ontwerpvrijheid, gevelafwerking naar wens, snelle bouwtijd, duurzaam, hoge isolatiewaarden, lage faalkosten, voordelig; allemaal aspecten die van houtskeletbouw een aantrekkelijke keuze maken.

Neem contact met ons op

Kwaliteit en vrijheid

De vele voordelen van houtskeletbouw

Wanneer u kiest voor houtskeletbouw van Forte, kiest u voor kwaliteit en vrijheid. Wij vertalen uw wensen naar het ideale houten skelet; dit kan vervolgens worden omkleed met onder meer hout en kunststof rabatdelen. Omdat hout warmte vasthoudt, zorgt het skelet voor een verhoogd leef- en woongenot. De bouwtijd is korter; tot 40% vergeleken met traditionele bouwmethodes. Tel daarbij de duurzaamheid, de gunstige positie op de CO2-ladder, de optimale warmte-isolatie en de goede recyclebaarheid bij op en je weet: houtskeletbouw is de juiste keuze.

Particulier of aannemer?

Wij gaan graag met u in gesprek

We leveren aan uiteenlopende partijen. Bent u particulier en wilt u bijvoorbeeld een dakopbouw, aanbouw of tuinhuis realiseren? Of heeft u als aannemer behoefte aan een partner die prefab houten skeletelementen van hoge kwaliteit kan realiseren? In beide gevallen gaan wij graag met u in gesprek.

contact

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u meer weten over Forte en de mogelijkheden van houtskeletbouw? Wanneer u het onderstaande formulier invult, nemen we zo snel mogelijk contact met u op.