Vrijheid in ontwerp en constructie

Via kennis en kunde naar ideale houtskeletbouw

Een gedeelde liefde voor hout en constructie; dat is de basis van Forte houtskeletbouw. Een basis waarop u als klant letterlijk en figuurlijk kunt bouwen. Met onze kennis van hout, bouw en constructie en dankzij de toepassing van de nieuwste technieken kunnen wij iedere vraag naar prefab houtbouw beantwoorden. Niet alleen heeft u vrije keuze in ontwerp, ook het bouwproces is met houtskeletbouw erg flexibel. Er zijn verschillende opties. Zo kunnen we een bouwpakket op maat leveren dat u vervolgens zelf verwerkt. Maar we kunnen u ook het hele bouwproces uit handen nemen. Vanaf de eerste ontwerplijnen tot aan het eindresultaat hebben wij namelijk alles zelf in huis. Zo houden we maximale controle.

We verzorgen zelf het teken- en rekenwerk. Dankzij een zeer inventief 3D-tekenprogramma zijn maatvoeringsfouten verleden tijd! En of uw project nu klein of groot is; u krijgt van ons maximale betrokkenheid en inzet. Uw gedroomde eindresultaat begint dus hier.

contact

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u meer weten over Forte en de mogelijkheden van houtskeletbouw? Wanneer u het onderstaande formulier invult, nemen we zo snel mogelijk contact met u op.